Tuesday, November 25, 2014

Dari nenek untuk anda.. petua orang tua.. ehem ehem

Ni ha petua orang2 tua untuk asthma, bronkitis,batuk, paru-paru...

http://www.healthyfoodteam.com/our-grandmothers-know-best-traditional-remedy-for-asthma-bronchitis-cough-lung-diseases/

Lagi lagi genius hack for cleaning

http://www.architectureartdesigns.com/17-the-most-genius-and-cheap-hacks-for-cleaning-with-natural-materials/

Pucuk labu

Pernah makan pucuk labu tak?saya pernah tgk sayur ni dan pertama kali cuba sayur di masa di kantin politeknik,kak ema ayam panglima yang biat sayur pucuk labu goreng belacan..punyala sedap rasanya sebab rangup2..so setiap hari saya mengharap agar ada sayur ni kat gerai dia tapi hampa..sebab hanya ada bayam lepas2 tu..so sy beli la kat pasar malam..hanya uncle ni je la jual..terpaksa la jgk beli dr dia kan..murah je, 1 ikat rm1.00..maka balik buat goreng belacan..kali kedua beli,try buat masak lemak..pergh,pueh hati..hehhe..
Resepi dari tenet.. kalo resepi di tiffinbiru buat masak lemak putih,saya tambah kunyit la utk jadi masak lemak kuning.hehe..

Attending HLA course..

Today,from penang to kelana jaya..moved off at 4.30am,touched down kelana jaya at 10.30am..meeting mrs asroma and mrs wini..but i have no picture of them..huhu.. they tought us how to approch people in mannner ways and i very impressed by mrs wini.. beautiful and friendly mrs.wini... so guys out there, jom sign up dengan HLA. Especially women plan yang dah nak close end of this year.. serendah rm100 sebulan.. women ni, bersalin dapat claim rm600 utk satu malam tau.. contact me farrah 0194495191

Sunday, November 23, 2014

Kids games

http://www.architectureartdesigns.com/21-of-the-most-awesome-diy-crafts-and-hacks-to-make-cool-kids-games/

Wednesday, November 12, 2014

Jom kreatif!!

http://www.architecturendesign.net/31-clever-and-inexpensive-ideas-for-teaching-your-child-at-home/

Tuesday, November 4, 2014