Wednesday, December 28, 2011

kenapa skype kat my xoom ni tak kuar gmbr?

i baru tgk version skype i, 1.08 something..hahhahaa..too ancient !!
my fren's 2.6..need to install a new one maaa...

skype

semalam fatnin skype dgn tok ayah n nenek n sue in n maksu.. memula muka masam n blur..mklum la dh lama tak skype..tok ayah g haji hari tu..pastu ni dh start semula la edisi skype..dr diam n blur, sakan sembang la jdnya.. siap tunjuk aksi scroll mouse, kata baju sue in cantik, tunjuk gigi..buat muka "huduh", mcm2 lagi la aksi dia..hehehe.. ok, mlm nnt kita skype lg ek..tu pun kalo mama tak bz ye sayang.. :)

Thursday, December 22, 2011

motorola xoom!!



em, ni la malas nk peduli pasal gadget tau..sebab kalo peduli pasal gadget, mesti saya akan terliur utk beli..alahai..segalanya bermula dgn maxis hari tu la..saya sakan duk surfing internet pasal handphone2,pastu terjebak dgn surfing pasal tablet..pastu berkenan dengan tablet..pastu, laptop husband kena format, pastu saya kuar g beli tablet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adoi...saya mangsa gadget!!!!

ok, for those yang nak amik pakej data internet and motorola xoom(rm299) or htc flyer(for free), leh la tgk webset soyacincau ni ek..
http://www.soyacincau.com/tag/motorola-xoom-3g-maxis/