Wednesday, April 25, 2012

HLA WOMEN PLAN STARTING FROM 21 MARCH 2012

dear friends, starting from 21st march 2012,hong leong dah reduced maximum days utk stay kat hospital ialah 3 hari sahaja..so,siapa yang baru nak mendaftar insurance ini,anda masih mempunyai banyak keistimewaan dalam women plan ini walaupun hari telah berkurang..jangan risau, 3 hari di hospital,means RM3000 masuk ke dalam poket kita atau lebih sweet, untuk anak baru kita ni..better dr takde langsung kan..emm, so, privileges nyer semua masih sama ye kawan2..boleh tgk post saya yg sebelum ni..