Posts

Showing posts from May, 2011

rakan seperjuangan..

Image
dia telah berjaya, kita bila lagi?

BONUS

Image

cepat sebelum terlambat

jika anda berminat untuk buat bisnes pad ni, anda perlu mulakan segera..jika lambat sikit, mesti dah ada org lain yang mengambil peluang lebih cepat daripada kita.. jadi, mulakan segera..
even most people said, better late than never..but in this business terms, better hurried before it too late... :)

quotes

You cannot find peace by avoiding life.

~~Virginia Woolf~~

testimoni pengguna avail

pad herba avail bagus ke ?

kenapa kita nak memilih pad herba ni yer?
rupanya pad yang berada di pasaran ni datangnya dari kilang yang sama, kemudian di brand kan mengikut brand masing-masing.. tapi tidak pada pad herba avail ni.. sebab avail ni ada kilang sendiri di China..
tapi kenapa di China, bukan di Malaysia yer? ini sebab kat China, murah nak bayar pekerja, so boleh la pad ni dijual dengan harga rm10-12.. agak-agak kalo buat kat Malaysia, nak jual rm berapa yer? :)
kawan saya dah pernah pergi lawat kilang ni..memang tak tipu punya kilang la.. :)

pad herba saya

Image
pad herba di rumah saya. baru dapat dari stokis :)

mary kay

Image
dear friends, ada sesiapa berminat untuk belajar cara facial yang betul, cara everyday make up, boleh la join bengkel ni, dekat je, JURU...



http://www.marykay.com.my/

quote for my friends

Shared joy is a double joy; shared sorrow is half a sorrow. ~Swedish Proverb~

bio pad packages

Image
u may click the images untuk tengok dengan lebih jelas..







OVARIAN CANCER

Image
Kanser Ovari



Kanser ovari sukar untuk dikesan kerana pesakit jarang mengalami simptom dan kadangkala tidak mengalami simptom langsung.
Wanita yang berisiko tinggi menghidap penyakit kanser ovari ialah:
1. Wanita yang mempunyai sejarah ahli keluarga yang menghidap kanser ovari
2. Wanita yang tidak pernah mengandung
3. Wanita yang tidak pernah menyusukan anak
4. Wanita yang kurang anak
5. Wanita yang lewat menopaus
6. Wanita yang mencapai akil baligh terlalu awal
7. Wanita yang mengalami masalah haid

Simptom-simptom:
1. Sakit pada perut (abdomen)
2. Pendarahan pada rahim
3. Bengkak di bahagian bawah perut
4. Rasa senak pada bahagian perut
5. Kedatangan haid tidak teratur

PAD BIASA BAHAYA KE?

Image

why we choose BIO PAD?

Image

quote of the day..

“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.”
~~ James Dean ~~

FC Bio Sanitary Pad

Image
http://www.availbeauty.com/

pantyliner : RM 10 ( 20 keping)
pad biasa ( wing ) : RM 11 ( 10 keping )
pad panjang ( night, wing ) : RM 12 ( 10 keping )

jika nak jadi ahli, boleh contact saya juga yer.. :)

deco clock

Image
to view more design images, please click the link below..
30cm x 30cm x 3 pieces, promotion price is RM 75.00..
do not hesitate to order via me, ok..


http://www.hourhome.com.my/gallery-for-hourhome/browse-by-sizes/square-3-piece-set/