Sunday, October 21, 2012

casa de raina homestay

dear all,
casa de raina homestay yg terletak di bandar seberang jaya, pulau pinang or penang sekarang telahpun dilengkapi dengan astro(basic plan), washing machine, fridge, dapur gas dan  paling penting air conditioner 2 unit iaitu di master bedroom dan living room..

Sunday, October 7, 2012

bersawang sebulan..

hehe..lamanya tak menulis..emm, ma bz la fatnin..dul wat keje opis and tugas sampingan kualiti yang tak pernah berminat di hati..em, fatnin hari ni begitu mencabar keletihan ma la..ketika mama tgh syok basuh pinggan kat dapur, fatnin duk tgk tv,tapi begitu diam sekali..ingatkan fatnin begitu syok melayan channel 611,sbb mama tak pernah pun bukak channel tu sebelum ni..rupanya anak mama ni syok duk pakai lipstick mama sampai kekaki..rosak la 3 btg lipstick mama..adoi la..lipstick boleh beli,takpe la..tp tgk2 kat baju yg baru je mama beli semlm, dah berbekas kaler pink merah..adoi la..abis baju fatnin..rupanya satu lg baju,fatnin dh buat lap lipstick sampai dh tak nmpk rupa bju dh..kena jd kain buruk dh jwbnya..huhu.. mama tak sempat snap gmbr. fatnin kata 'cantik...' tapi mama kata 'no,mcm ghost,hantu..'.. fatnin nangis sbb kata hantu..huhuhu..kena pukul kat tgn sekali,buat sedey n panggil paaa..paaa..alahai.. mama bg mkn bihun sup selepas mandi gara2 lipstick td tu..mkn tumpah2 lg, dh abis mkn, mandi lg..huhu..pas je mndi, mama nk g amik diapers, fatnin dh lap bihun tumpah td dgn bju yg br nk pkai jap lg..alahai syg fatnin...huhuhu..hr ni pd pukul 2 ptg,dah 4 diapers ditukar..padahal tak sempat kencing pun lg..hehe..em,fatnin turns two on 9th oct..2 days to go..hehe..love you syg fatnin..muahhh....oh, nk kena basuh poo poo dia jap..ayyooooo....